Thank you.
Dag mooi 2014, je was een topjaar!

Op m’n blog vierde ik m’n eerste blogverjaardag, deelde ik uitjes met onze dochters, makkelijke (en vaak snelle) DIY’s, printable posters en maandkalenders en veel bijzondere momenten met je. Zo ben ik heel erg trots op vermeldingen in de 101 Woonideeën, mijn poster in de Flair, mijn kerstkaarten in de decemberbox van Goodie Goodness en natuurlijk de nominatie voor de vtwonen Meet the Blogger Award. Bedankt voor alle kansen die ik dit jaar heb gekregen!

Met Wimke stond ik in de lokale krant, gaf samen met haar workshops tijdens Flavourites Live ter ere van de lancering van Happymakersblog en we gingen samen naar de 101 bloggersdate, de bloggerlunch, het Meet the Blogger event en de Woonbeurs. Bedankt voor de avonturen en gezelligheid!

Ik verkocht veel (heel veel!) zelf ontworpen (kerst)kaarten en posters. Ik maakte honderden (zo niet duizenden) foto’s met m’n iPhone en later met m’n eerste echte mooie camera. Ik schreef precies 100 blogposts dit jaar en het is nog steeds een feestje om te doen. Zonder hulp van mijn lieve Piet zou dat niet lukken! En zonder onze lieve dochters Jelka en Yfke zou deze blog lang niet zo fleurig zijn. Dank je wel!

De lieve mensen om me heen zijn gezond en allemaal weer een jaar ouder geworden. Op het werk was het roerig, maar goed. We hadden een fantastische zomer op Terschelling en genoten weekenden lang van onze nieuwe boot. Jelka haalde haar zwemdiploma A en Yfke startte op de basisschool en we vierden kerst met onze lieve families. Bedankt voor alle mooie en waardevolle momenten.

Het was goed! Nu zijn we samen met vrienden en kinderen het eind van 2014 aan het vieren en knallen we om 12.00 uur vannacht een nieuw jaar in. Een nieuw jaar vol nieuwe kansen, dromen en een frisse start!

Ik hoop dat jij ook terugkijkt op een fijn 2014. Bedankt dat je mijn blog kwam bezoeken, me volgde op InstagramFacebook en Bloglovin, voor de leuke en lieve reacties, mijn posters en kalenders uitprintte en mijn producten bestelde!

Een heel verhaal, zo aan het eind van een prachtig jaar.
2014, dank je wel!

Tot volgend jaar, X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

Laat een reactie achter