Samenwerken – online communicatie

Heb jij een merk of bedrijf, klein of groot, en heb je hulp nodig op het gebied van online communicatie? Je kunt hiervoor bij mij terecht! Met mijn frisse, heldere manier van werken en mijn creatieve kijk en oog voor detail ga ik graag voor anderen aan de slag.

HULP NODIG?

Zichtbaar zijn in een steeds veranderende wereld van online communicatie. Want vindbaar zijn = meer verkopen. Zo simpel is het. Ik kan je helpen met:

  • Het maken van content. Bijvoorbeeld blogs of social mediaberichten. Content is king!
  • Het schrijven van teksten voor onder andere websites of nieuwsbrieven. En leesbare tekst schrijven is een kunst.
  • Het maken van foto’s van producten of locatie. Ik word blij van heldere, aansprekende beelden.
  • Het opzetten van een contentstrategie en/of de uitvoering daarvan. Bijvoorbeeld in de vorm van een contentkalender, waarin je al je uitingen op je social media kanalen inplant. Actie!

Ik maak heldere teksten, frisse beelden en geef je advies op het gebied van online communicatie.

VOOR WIE?

Al een aantal jaren ben als zelfstandige actief aan de slag voor verschillende opdrachtgevers. Dit kunnen grote merken of bedrijven zijn óf juist kleine organisaties. Elk bedrijf heeft zijn eigen communicatiebehoefte en ik lever maatwerk. Ik help groot en juist ook graag kleine organisaties en daarin komt mijn jarenlange ervaring als communicatieadviseur én actieve blogger en influencer goed van pas. Blijft een stukje online communicatie liggen in je organisatie? Of wil je juist iets extra’s doen? Ik help je graag.

TER ILLUSTRATIE

Soms weet je als organisatie even niet waar je moet beginnen of hoe je verder moet met social media. Er is een Facebookaccount en de eerste foto’s op Instagram zijn gepost. En dan? Je weet dat actief zijn op social media tegenwoordig erg belangrijk is, maar hoe pak je het aan?

Of je hebt een pracht van een website maar het ontbreekt aan goede en leesbare teksten. Het ontbreekt je aan tijd of mankracht om je site een goede invulling te geven.

Je hebt gehoord dat een blog starten een goed idee is, om meer bezoekers naar je site te trekken. Oké, dat klinkt goed maar hoe hou je hier de continuiteit in?

En zo zijn er vast nog veel meer scenario’s te bedenken op het gebied van online communicatie waarbij er veel vragen naar boven komen. Heb je ook liever concrete acties? Ik sta in de startblokken.

CONTACT

Neem contact met me op om te informeren naar de mogelijkheden om mij als freelancer in te huren. Ik kom graag eens langs om kennis te maken en een kopje koffie te drinken!

Flexa 16 v