Flinke Winter Favorieten

Flinke Winter Favorieten

Vanmorgen na de koffie stapte ik met de famkes in de auto. Even sfeerproeven op de Flinke Winter Favorieten op it Flinkeboskje in het Friese Hemelum! Vandaag 9 en morgen 10 december van 11.00 tot 18.00 uur kun je op deze prachtige lokatie terecht voor een gezellige winterfair. Genoeg moois voor je kerstinkopen, lekkers om te proeven of vast mee te nemen voor de kerstdagen en voor jong en oud een aantal leuke workshops om aan mee te doen. En wil je even opwarmen, dat kan natuurlijk in de sfeervolle schuur, in de kas of in de tent waar heel de dag live muziek speelt. Trakteer jezelf op een glaasje gluhwein en je bent helemaal in de decemberstemming. Terwijl Jelka en Yfke creatief aan de slag gingen met kerstkaarten en glitters, maakte ik een paar sfeerfoto’s.

Flinke Winter Favorieten

Een paar van mijn persoonlijke Flinke Winter Favorieten (en bekenden zijn): de Starlightz en Marokkaanse sfeerlichtjes van Loodz88, de kerstdecoratie van Driuwhout, de pop-up store van Sip en Clara en de African Soxy Animals van Nuweland. Daarnaast is er nog heel veel moois te zien en te koop. Heb je morgen nog tijd om te gaan? Pak je sjaal en je warme jas en ga even langs op it Flinkeboskje in Hemelum bij deze winterse Friese Favoriet!

Flinke Winter Favorieten – it Flinkeboskje / Flinkefarm
Flinkeboskje 1+2
8584  WV   Hemelum

Fijn weekend! x Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

  1. Wauw zo prachtig! Al jaren wil ik eens naar deze kerst (of zomer) markt, maar het is er nog steeds niet van gekomen.
    Zo stom, dus ik moet de volgende editie maar vast in mijn agenda gaan schrijven zodat ik het niet vergeet.
    Prachtige foto’s heb je gemaakt!

Laat een reactie achter