Dat verdient een bloemetje: een nieuwe samenwerking met mijn favoriete bloemenwinkel uit Sneek, Valentijn Bloem en Styling! Bloemen halen bij de bloemist vind ik toch een soort van feestje, een cadeau voor jezelf of iemand anders. Bij Valentijn ben je voor de mooiste bloemen aan het goede adres: een prachtige winkel vol verse bloemen, planten en bloemencadeaus. Omdat er over bloemen en planten eindeloos veel te vertellen is gaan Valentijn en ik samenwerken, hoera!  Dus de komende tijd met regelmaat een bloemen- en plantenupdate hier op mijn blog.

Bloem en Styling Valentijn

Als je bekend bent in Sneek dan ken je vast en zeker Bloem en Styling Valentijn, gevestigd aan de Gedempte Pol (maar ook met een ingang aan de Prins Hendrikkade). Je kunt er van maandag tot en met zaterdag terecht voor onder andere verse bloemen, planten, bruids- en rouwwerk en diverse (bloemen)cadeaus. In de winkel vind je Arnoud, de eigenaar van Valentijn, en bloembindster Klasina. Beide verzorgen ze met liefde al je bloemwerk, geven advies en bestellen zonder moeite speciale bloemen die jij wilt. Er is echt van alles mogelijk. De bloemen in de winkel komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem en worden minimaal 3 keer per week aangeleverd.

Bloemenabonnement

En heel erg leuk: zowel zakelijk als particulier uit Sneek en omgeving kun je een bloemenabonnement bij Valentijn afnemen. Heel handig, nooit meer de deur uit voor bloemen én met regelmaat een verse bos op de keukentafel! Het abonnement is flexibel en je kunt je wensen van te voren kenbaar maken. Kies voor één van de formaten: een kleine bos voor € 17,95, een middel boeket voor € 24,95 en het grootste formaat kost € 29,95.

Bij het afsluiten van het abonnement geef je aan in wat voor stijl je je boeket wilt: kleurrijk, veldboeket, in een bepaalde kleurstelling of wat je maar wilt. Je kunt zelfs een vaas in bruikleen krijgen die bij de volgende bezorging weer mee retour geeft. De bloemen staan dan al afgesneden en stijlvol in de vaas geschikt. Woon je in de buurt van Sneek en omgeving dan wordt het boeket gratis bij je thuisbezorgd. En wil je elke week een vers boeket op tafel? Of liever eens per twee weken of eens per maand? Het abonnement is flexibel, dus ook te pauzeren tijdens bijvoorbeeld een vakantieperiode.

#valentijnsneekboeket

In mijn #valentijnsneekboeket (formaat: middel) zijn onder andere de volgende bloemen verwerkt: delphinium (ridderspoor), molucella, papaver en ismene. Heb jij een prachtig boeket van Valentijn in huis staan? Als je een foto post op Instagram gebruik dan de hashtag #valentijnsneekboeket om je mooie vaas vol bloemen te delen!

Wil je ook eens langs bij Bloem en Styling Valentijn? Je vindt ze aan de Gedempte Pol 30 in Sneek en online via www.valentijnsneek.nl

Tot de volgende bloemenupdate!
Fijn weekend, x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter