Op donderdag 3 mei reed ik het begin van de avond richting Lisse. Aan het einde van de route draaide ik een zandweggetje op en reed de kleurrijke velden tegemoet. Ik was gearriveerd in de prachtige wereld van FAM Flower Farm!

FAM Flower Farm

Wat een mooie dag om eindelijk eens een bezoekje te brengen aan FAM Flower Farm, het bedrijf van Marlies en Linda en hun families. Marlies woont met haar gezin bij de dahlia kwekerij en Linda en haar familie bestieren de tulpen en narcissen kwekerij. Vanaf de middelbare school zijn de vriendinnen onafscheidelijk en omdat ze allebei in de bollen en bloemen actief zijn besloten ze de krachten te bundelen. En daar was FAM Flower Farm geboren. Met als doel de wereld te inspireren met de mooiste bloemenfoto’s, tips en trucs te delen en de andere romantischere kant van de bollenkwekerij te laten zien.

 

Tulpenvelden en een zonsondergang

Op exclusieve uitnodiging van FAM Flower Farm mocht ik samen met een aantal andere Instagrammers een bezoekje brengen aan de bloemenvelden. Wat een geluk! Nog een paar dagen voor de tulpen een kopje kleiner werden gemaakt (zodat alle voeding uit de plant in de bol wordt opgeslagen, voor het beste bloeiresultaat voor de consument) en de velden stonden in volle bloei. Omdat er een paar afzeggingen waren onder de genodigden waren we maar met een klein groepje. Na de koffie hadden we alle tijd om bij te praten en natuurlijk te fotograferen. Met een zakkende zon die een gouden gloed over de velden wierp was het een feestje om plaatjes te schieten op deze prachtige locatie. Tulpen en een zonsondergang zijn een heel goede combinatie 🙂

Bloementuin

Geïnspireerd door al het bloemenpracht bij FAM Flower Farm ga ik thuis ook met bloembollen aan de slag. De dahliaknollen die we na afloop van de Instameeting meekregen gaan heel binnenkort de grond in en dan afwachten maar wat voor moois er komende zomer naar boven komt! Een mooie aanvulling op mijn ‘pluktuin in de maak‘. Wil je ook aan de slag met je eigen bloementuin? Neem dan even een kijkje in de webshop van FAM Flower Farm en bestel er de mooiste dahlia’s, tulpen en narcissen: www.famflowerfarm.nl. Je bloembollen rechtstreeks van de kweker! Voor inspiratie en tips en trucs neem je even een kijkje op de blog.

Fijne dag!

X Elske

Foto’s: Elske Leenstra

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Hee Elske!
    Wat mooi daar zeg. Mooie foto’s en leuk stukje geschreven.
    En je nieuwe site is fris, overzichtelijk met een mooie simplisme&duidelijkheid.?

    • Hee Kaley! Wat lief dat je een berichtje achterlaat. Dankjewel, ik ben ook erg blij met mijn nieuwe website 🙂 We prikken snel een datum om bij te kletsen, in jouw nieuwe huis natuurlijk! Liefs Elske

Laat een reactie achter