Samenwerken – blog

Mijn blog is een weerspiegeling van mijn leven. Ik schrijf over het leven met 2 dochters, ons huis en al het klein (woon)geluk dat ik tegenkom. Daar passen heel goed samenwerkingen bij. Met grote of kleine merken. Recent werk(te) ik samen met vtwonen, Brabantia, Doenkids, Vesta, Flexa, Mona, A House of Happiness, Mister Design en nog vele anderen! Ik werk graag samen met merken die passen bij mij en mijn blog. Heb je ook belangstelling om met mij samen te werken? Lees dan vooral even verder.

BEREIK

Op social media heb ik een groot bereik:
Instagram: 11.360 volgers
Facebook: 4.306 volgers
Pinterest: 14.941 volgers
Twitter: 893 volgers

GESPONSORDE POSTS

Op mijn blog en social media kanalen is er ruimte voor samenwerking in de vorm van een advertorial. Een product verwerk ik in een blog- en/of social media post. Altijd een persoonlijk verhaal geïllustreerd door met zorg gemaakte foto’s.

FRIESLAND

De provincie waar ik ben opgegroeid, waar ik woon en waar ik trots op ben! Friesland is prachtig. Van de bossen tot de Waddeneilanden. Van mooie steden en dorpen tot het vele water waar wij zo graag zijn te vinden. Weet of heb je een mooi plekje in het Friese en denk je dat deze hotspot niet zou misstaan op mijn blog? Of wil je je bijzondere plek bekend maken onder een grote doelgroep? Wie weet is mijn blog daar de ideale plek voor! Mijn persoonlijke, frisse blik op jouw concept en natuurlijk prachtig beeldmateriaal in een blog op mijn website en social media kanalen. Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

CONTENTMAKER

Wil je met me samenwerken op het gebied van online communicatie? Bijvoorbeeld op freelance basis maken van content, contentstrategie en -kalenders, communitymanagement, fotografie of iets anders? Neem dan even een kijkje op deze pagina.

VRAGEN?

Wil je me wat vragen over samenwerking? Of uitnodigen voor een evenement of iets opsturen? Laat even een berichtje achter en ik neem contact met je op!