Vandaag liet ik de sjaal aan de kapstok hangen. De lente hangt in de lucht. Het is bijna niet voor te stellen dat we een paar dagen geleden nog zo van het koude weer aan het genieten waren. Een perfecte afsluiter van de winter: schaatsen op natuurijs. Wat zalig! Waar we zomers varen met de boot, konden we nu glijden over het dikke zwarte ijs. Een cadeautje in de voorjaarsvakantie en gelukkig vinden de famkes schaatsen net zo leuk als wij. Na een ronde schaatsen weer even uitrusten op het steigertje, en weer door voor de volgende pitstop met warme choco. We schaatsten bij Broek en twee dagen bij Oudega SWF op de Oudegaster Brekken. Een toplocatie met de huizen langs het meer die luwte gaven en koek en zopie voor een prikje.

Ondanks de kou wilde mijn camera best een paar foto’s maken en ik kan het niet laten ze hier te delen. Voor de verandering eens een zwart-witte serie. Wie weet wanneer we weer op natuurijs kunnen schaatsen? Tot die tijd kijk ik af en toe nog even terug naar deze kiekjes van de winter van 2018, waarin we in de eerste dagen van maart de schaatsen nog uit het vet konden halen.

Fijne dag! x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter