Een lamp voor binnen en buiten

Wat hebben we al veel mooie zomerdagen gehad. Buiten koffiedrinken, eten en borrelen. En ook de trossen van de boot hebben we al een aantal keren losgegooid. De beste zomerdagen zijn die natuurlijk wanneer je tot ’s avonds laat buiten kunt zitten. Bij Vesta vond ik het perfecte lampje voor binnen, buiten en aan boord: Transloetje van Fatboy. En ik mocht hem thuis even uittesten.

Fatboy

Fatboy ken je vast van de zitzakken, en naast verschillende outdoor producten en zit-accessoires (I love de Lamzac!) heeft dit Nederlandse merk ook een mooie collectie tafellampen, hanglampen, staande lampen en buitenlampen. Waaronder de Transloetje dus. De lamp is de opvolger van de bekende Edison the Petit en lijkt qua vormgeving op een ouderwetse schemerlamp. Maar daar houdt de nostalgie ook wel op, want in de Transloetje brandt een super zuinige LED-lamp. Door op het voetje te tikken zet je de lamp aan en varieer je in de lichtsterkte.

Handige lamp

De Transloetje is draadloos en oplaadbaar via een USB-kabeltje, en je kunt hem dus overal gebruiken. Ideaal om in huis neer te zetten waar je maar behoefte hebt aan licht. In de woonkamer, keuken of op je nachtkastje. Of neem hem mee de tuin in of op het balkon als je daar ‘s avonds nog even gaat zitten. Een gezellig sfeertje in een handomdraai. Ik koos voor de roze (violet) versie voor in huis maar er zijn nog 7 andere kleuren waaruit je kunt kiezen. De blauwe of transparante uitvoering lijkt me perfect voor op onze boot.

Een gaaf lampje, deze Transloetje!

Fijne dag!
Elske

Deze blog heb ik gemaakt voor de website van Vesta Meubelen in Groningen. Ik maak content in opdracht voor merken en kleine en grote bedrijven. Wil je ook samenwerken, neem dan contact met me op.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Wel heel toevallig dat ik gistermorgen net een witte op internet bestelde voor vaderdag 🙂
    Deze roze is trouwens ook erg leuk!

Laat een reactie achter