Bloemenpracht

Zo’n foto van een kunstwerk van een bloem met vers gevallen regendruppels op de blaadjes, ik word er heel blij van! Het was dus vorige week vrijdag een feestje om samen met Wimke af te reizen naar de dahliavelden van Fam Flower Farm, het bedrijf van Marlies en Linda en hun families. Gewapend met camera konden we los tussen de bloeiende dahlia’s. Om de feestvreugde te verhogen mochten we samen met zo’n 14 instagrammers en bloggers aanschuiven aan een prachtig gedekte tafel om te lunchen tussen de dahlia’s.

Op de dahliakwekerij

In mei had ik al de eer om een kijkje te nemen bij de tulpenvelden van het bedrijf van Linda en haar familie. (In deze blog vind je een berg tulpenfoto’s, gemaakt bij zonsondergang). Deze keer heette Marlies ons welkom op de dahliakwekerij gelegen achter het huis waar ze woont met haar gezin. Lopend door de akkers vol bloemen richting het tentje waar de lunch werd geserveerd brak de zon door. Een prachtig decor voor een gezellige lunch en perfect voor het maken van veel foto’s van de mooiste dahlia’s in allerlei kleuren, soorten en formaten. Dankjewel Marlies en Linda, voor de gastvrijheid en de lekkere lunch!

Dahlia’s in je tuin

Nog even en dan worden alle dahlia’s gekopt en worden vervolgens alle bollen uit de grond gehaald en klaargemaakt voor de verkoop. In de webshop van Fam Flower Farm kun je de meest mooie exclusieve soorten dahlia’s bestellen en in het voorjaar planten in je tuin. Op hun blog geven Marlies en Linda handige info en tips voor het verzorgen en overhouden van dahliabloemen en -bollen. Neem een kijkje op www.famflowerfarm.nl.

Voor Wimke en ik weer in de auto stapten richting het Friese kregen we een grote bos dahlia’s mee, vers van het veld. Op mijn Instagram (@elskeleentra) zag je misschien al een kiekje voorbij komen van deze knallers van bloemen op de keukentafel.

Fijne dag! x Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Hoi Elske,
    Gaat het weer een beetje oké met je? Ik mis je blogjes! Je schrijft zo leuk en maakt mooie dingen. Dat maakt mijn dagen ook altijd een beetje mooier en leuker! Ga je weer schrijven en tekenen? Ik kijk er naar uit!

    Groetjes!

  2. Elske,

    Ik neus eventjes rond op jouw site…WAUUUW wat ’n topper en dan ook nog actief voor onze organisatie. Ik hoop echt dat je nog heel veel van je bijzondere creativiteit en talant kwijt kunt bij en voor ons!!

Laat een reactie achter