Zaterdagochtend, kwart voor 6. Ik ben nog lang niet uitgeslapen maar de wekker staat alweer te loeien. Tijd voor een weekend trip met Wimke! Om 7.00 uur stappen we in de auto richting Amsterdam, gewapend met een thermoskan koffie, dikke plakken ontbijtkoek en onze visitekaartjes in de tas. Op naar Meet the Blogger! 
In het prachtige Hotel Arena ontmoet ik natuurlijk veel andere bloggers, luister naar interessante sprekers (Kirsten Jassies was mijn persoonlijke favoriet van de dag), winkel bij de stands op de pop-up market, en ga op speeddate met vtwonen en Brabantia
En natuurlijk keek ik vol spanning uit naar het moment van de uitreiking van de vtwonen Meet the Blogger award. Holly Marder, van de blog Avenue Lifestyle, ging er in de categorie ‘blogs jonger dan 2 jaar’ met de prijs vandoor. Een lieve winnares met een prachtige blog. Natuurlijk jammer dat ik deze mooie prijs niet heb gewonnen (het lettertype op het bord paste me anders prima!) maar ik blijf ontzettend trots op de nominatie. Al het harde werken aan mijn blog en ontwerpen is niet onopgemerkt gebleven en het is een eer dat de mensen achter het prachtige blad vtwonen dit ook zien. Just keep going! En dank je wel voor jullie support!
Foto: Meet the Blogger
Zondagochtend is tijd voor mijn eerste bezoek aan de Woonbeurs. Ik heb vooral genoten van het mooie huis van 101woonideeën, het vele moois in de designhal en met stip op 1 de stand van vtwonen. Ik ben helemaal weg van de poster die je zelf kon drukken met behulp van een dame van Grafisch Werkcentrum Amsterdam. Zodra de poster hier in een lijstje hangt, zal ik je het eindresultaat laten zien! 

De vtwonen photobooth maakte voor ons een mooie herinnering aan een te gekke weekend trip! Prachtige foto’s van de woonbeurs vind je o.a. op de blogs van Zilverblauw en Femkeido. Maar zelf mooie foto’s maken tijdens het weekend is helaas niet zo goed gelukt.

Tijdens het weekend kwam ik tot de conclusie dat ik nu écht toe ben aan een goede camera. Met de iPhone is toch lastig om binnen goede foto’s te maken die ik mooi genoeg vind om hier te delen. Maar welke camera kies ik dan?! Heb jij ervaring met een professionele (spiegelreflex) camera en tips die je met me wil delen? Heel graag! Laat een reactie achter of mail me op leenstra.elske@gmail.com

Ik wens je een mooie dag.
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

    • Thank you Holly, that's sweet! It would be great to meet again. Maybe you have the ultimate tip for my new-camera-to-be? I'm looking for a more professional one but don't no which one to pick. Help! 😉 xx Elske

  1. Leuk! 🙂 Wat heb je mooie visitekaartjes! Wat betreft de camera: ik heb een Canon EOS 1000D, een fijn instapmodel waar veel mee kan. Ik raad je aan om ook even bij een winkel te gaan 'voelen' wat voor camera je zelf het fijnst vindt om vast te houden, welk systeem (knopjes/instellingen etc.) je het handigst vindt! 🙂 Oh en je gaat er zeker geen spijt van krijgen! Fotograferen wordt nog leuker!

  2. Leuk je te ontmoeten, wat hebben we toch een inspirerende dag gehad!!
    Ik heb van de zomer na veel gezoek op het internet een Nikon D3200 gekocht. Op aanraden een 'losse body' met lens gekocht: AF-S DX 18-105MM VR. Ik ben er super blij mee, vooral het inzoomen levert prachtige plaatjes op! Wel is het nog steeds een ontdekkingsreis daar ik geen cursus of zo heb gedaan. Toevallig willen we morgen een foto met zelfontspanner maken dus maar weer eens het boekje erbij pakken. Succes met kiezen, wil je nog wat weten mail me.

    • Hoi Denise, ik vond het ook een erg leuke dag zaterdag! Leuk het gezicht achter je blog te zien. En dank je wel voor je goede tip! Ik neem hem mee op mijn lijstje. Binnenkort eens kijken en vergelijken!

  3. Jammer dat je niet gewonnen hebt, ik had het je echt gegund! Desalniettemin is het natuurlijk al super bijzonder om genomineerd te zijn, good job! Hele mooie visitekaartjes trouwens!

Laat een reactie achter