In de stand van vtwonen op de woonbeurs afgelopen zondag spotte ik al snel mijn lievelingsitem van de woonbeurs: zelf je poster drukken met Grafisch Werkcentrum Amsterdam. Je kiest zelf een afbeelding, een tekst, zet de letters en met een beetje hulp inkt je de plaat en druk je op de proefpers je eigen poster op heerlijk dik papier. Even drogen aan het lijntje en na een uurtje kun je je eigen creatie ophalen.

 

 

 

De poster zit al in een mooie lijst en ik ga nog op zoek naar een mooi plekje in de woonkamer. Het zelf drukken van de poster maakte me helemaal blij! Misschien kan ik dit vaker gaan doen? Dat zou te gek zijn. Het smaakt in ieder geval naar meer!

x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter