Het was vandaag zo’n dag. Zo’n dag dat het anders liep dan mijn to-do lijstje het graag had willen zien. De cv-ketel hield er mee op, waar ik achterkwam nadat ik een grote plas water ontdekte (help, de vloer!). De stroom viel later ook nog gedeeltelijk uit (water en stroom = slechte combi). Gelukkig werkt alles inmiddels weer naar behoren, is de kerstversiering verbannen naar zolder en staat de boom buiten. 

Ik maakte tussen de bedrijven door foto’s van de mooie kalender 2015 poster van Lisanne van de Klift (met haar mooie blog en shop met logo wat ik vorig jaar voor haar ontwierp). De poster staat mooi in de hal op het kastje met de cactussen die ik haalde nadat we de kerstboom het huis uit bonjourden. De kleur van de kerstster vind ik zo mooi, dus die mag nog even blijven hangen. 

Ook de fantastische lamp Loena van Ontwerpduo kreeg een plekje in de hal. Ik had de eer deze speciale lamp te winnen bij een Instagram give-away van Zilverblauw en Bijzonder Mooi (BEDANKT!) De lamp is gemaakt van papier en bedrukt met speciale inkt die gedurende de dag oplaadt. In het donker gloeit de lamp uren lang na. Magisch!

Zo werd het toch nog een mooie dag. Op naar het eind van 2014! 
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Zeker een toffe kerstster!
    Maarre… je kerstversiering en -boom zijn wel snel naar buiten gegooid zeg! Was je het zat? 😛 Hier staat alles traditiegetrouw tot drie koningen op zes januari, maar ik vermoed dat ik deze week ook aan het opruimen sla… 🙂

Laat een reactie achter