Happy Holidays

All you need is een oude liefde

Kerst 2017! Kerstavond, de kaarsjes aan en straks heerlijk voor de tv All you need is love kijken. Klinkt en is niet spannend, maar voor mij elk jaar de ultieme start van de kerstdagen. Na een paar heel gezellige kerstborrels en de drukke dagen (weken) is het lekker om een avondje te relaxen. De inkopen voor de kerstdiners staan er klaar voor, de nette kleren hangen aan de kast en de rollade staat in de oven te garen. Morgen starten we met een kerstontbijt met z’n vieren en daarna gaan we natuurlijk gezellig samenzijn met de families. Dit jaar stuurden we geen kerstkaarten maar ik pakte wel mijn oude liefde weer op: ik tekende een kerstgroet die ik graag met jullie deel!

Kerstblogs en printable kalender 2018

De foto’s in deze post maakte ik voor twee kerstblogs voor vtwonen: een blog over mijn favoriete decembercadeaus en een blog over de kerstspecials. Elk jaar houd ik in de winkels mijn ogen open, op zoek naar dat dat ene, mooie item. De kerstspecial van het jaar! De special van Kerst 2017 werd het witte gehaakte engeltje en zo heb ik na jaren sparen een boom vol herinneringen: het engeltje van een badmintonshuttle, die Jelka maakte op de peuterspeelzaal. Of de gebreide engeltjes die ik vorig jaar kocht in Amsterdam, of het gekregen kerstbelletje van oud-collega’s. Het resultaat is een kleurrijke, unieke kerstboom!

En oh ja, de kalender 2018 is in de maak :). Ik kreeg zoveel mailtjes en berichtjes met vragen naar de printable kalender, dat ik natuurlijk aan de slag ga om ook van de kalender 2018 weer iets leuks te maken. Ik hoop dat het lukt om de kalender voor de jaarwisseling af te ronden en dan verschijnt deze zeker hier op mijn blog.

Maar voor nu: Happy Holidays! Ik wens jullie allemaal een heel fijne Kerst 2017 toe.

Liefs Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

 1. Mooi en sfeervol allemaal.
  Hopelijk was jullie eerste kerstdag fijn en wordt de 2e ook gezellig!
  Wij hadden een fijne kerst maar gaan vandaag weer aan het werk (in Frankrijk geen 2e kerstdag namelijk)
  XxX

 2. Hoi Elske,

  Wat heb je een super leuk huis!
  Op een van de foto’s zie in een houten gewei van hk living aan de muur hangen. Ik ben al een poosje naar dit gewei op zoek maar het is nergens meer te krijgen. Daarom vroeg ik me stiekem af of je hem zou willen verkopen voor een goede prijs?😊

  Jitske

Laat een reactie achter