printable kalender 2018

Doei 2017!

Het is een druilerige en grijze oudjaarsdag. Niet echt een zonnige afsluiting van het jaar maar binnen is het gezellig. We ruimen de kerstversiering op en zetten de oliebollen klaar. Ondertussen schrijf ik deze laatste blog van het jaar en denk ik even terug aan een prima jaar wat weer voorbij is gevlogen. Ik denk aan de opdrachten en fijne mensen met wie mag samenwerken: Meet the Blogger, vtwonen, Flexa, Brabantia, A House of Happiness, Doenkids en nog veel meer: allemaal dankjewel voor het vertrouwen. Ook in het nieuwe jaar gaan we er weer tegenaan, zin in! En natuurlijk is er veel meer dan werken alleen: ik bezocht een aantal mooie plekken in Friesland, vloog een weekend naar een vriendin in Oostenrijk en ik denk aan alle mooie dagen op onze nieuwe boot, waarin ik 100% geniet van alles wat ik echt belangrijk vind. Ons gezin inclusief onze lieve hond Simmer, de Friese wateren, de natuur, het Friese land, de stapels boeken die ik heb gelezen, vrienden en familie. Heerlijk. Ik kijk nu al uit naar een nieuw jaar vol leuke opdrachten, mooie momenten thuis en uit in het Friese en natuurlijk daarbuiten. Kom maar op 2018!

Maar nu: zet je printer vast aan want daar is ie: de printable kalender 2018 🙂

printable kalender 2018

De kalender 2018

Volgens mij is het de 5e jaar op rij dat ik de printable kalender maak. Ik kreeg vele berichtjes en mailtjes met de vraag of ik voor 2018 wel weer een kalender ging maken? Met zoveel enthousiasme kon ik het natuurlijk niet laten en dus maakte ik de laatste week van 2017 nog even tijd om de printable kalender 2018 klaar te maken. En hoera, gelukt: net op tijd voor de jaarwisseling hangt de kalender klaar aan de kast. 12 pagina’s en een voorblad, met alle maanden van het jaar voorzien van een eenvoudige quote en ruimte om je verjaardagen, afspraken en andere bijzonderheden op te schrijven. Zo kun je meteen heel het jaar uitprinten en plannen. Ik hing de kalender aan een eenvoudige touwtje, versierd met een paar kralen. Maar een klembord of een mooi lintje kun je natuurlijk ook gebruiken om de printable kalender 2018 op te hangen of neer te zetten.

Ga je de kalender printen? Deel je waar je de kalender ophangt ook op Instagram? Gebruik dan de hashtag #elskeposter en je foto verschijnt op mijn blog. Vergeet me niet te taggen, dan kom ik even ‘hoi’ zeggen: @elskeleenstra 🙂

 

Printen maar!

Je download hier de 12 maanden van 2018 én eventueel het voorblad voor de kalender. (De kalender is zoals je gewend bent in het engels, ook speciaal voor de kalenderfans buiten Nederland.)

 

Ik wens je veel plezier met de printable kalender 2018 en vooral een héél gelukkig en gezond nieuwjaar!

Liefs, Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

14 Reacties

 1. Hallo Elske,
  ik heb pas onlangs je super leuke blog ontdekt en ben meteen nog nu in augustus met je super mooie kalender aan de slag gegaan. Deze is echt prachtig. Ik heb deze aan zo een clipbord bevestigd, heel leuk idee!!! Ik kijk nu al uit naar de kalender van 2019 🙂
  zonnige groetjes Annelies

 2. Hi Elske,

  Allereerst: de beste wensen voor 2019!
  Heb de afgelopen jaren genoten en goed gebruik gemaakt van je printable kalender.
  Komt er ook één voor 2019?

  Groetjes,
  Jet

Laat een reactie achter