Zondag 18 maart: vanaf middernacht heb je 24 uur de tijd om te doen aan het vtwonen voorjaarshuis 2018. Een heel gave actie waarbij je exact € 10.000 aan woonspullen bij elkaar moet zoeken in de shop van vtwonen. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury en de winnaar wint uiteindelijk zijn/haar gekozen spullen ter waarde van € 10.000! Dat is toch super, zo’n prijs winnen.

Exact € 10.000 aan spullen verzamelen is nog best lastig. Misschien ben jij al bezig met je boodschappenlijstje voor jouw voorjaarshuis. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, schreef ik voor vtwonen een blog met 5 handige tips om je voor te bereiden op het vtwonen voorjaarshuis 2018:

1. Maak een moodboard

Welke sfeer wil je doorvoeren in je huis? Om er straks een mooi geheel van te maken, is het handig om van tevoren een moodboard te maken. Dan is kiezen uit al het moois uit de shop van vtwonen een stuk makkelijker. Pak een stapel woontijdschriften en een groot vel papier of prikbord, en verzamel inspirerende plaatjes. Vergeet ook het kleurenpalet niet en gebruik hier bijvoorbeeld verfstaaltjes voor. Heb je geen zin in knip- en plakwerk, ga dan online aan de slag op Pinterest en pin al je inspiratie voor jouw voorjaarshuis op een speciaal daarvoor bestemd pin board.

2. Begin bij de basis

Zoek een aantal basics uit voor je huis en betrek hier alle ruimtes bij. Een fijne bank voor in de woonkamer, stoelen voor in de eetkamer, een mooie grote spiegel voor in de hal en een handige kledingkast voor in de slaapkamer. Goede basisstukken in huis gaan lang mee en met accessoires creëer je in een handomdraai een andere sfeer.

3. Je persoonlijke stijl

Laat je unieke persoonlijkheid zien in je interieur en dus ook in de spullen die je uitkiest voor je vtwonen voorjaarshuis. Mix en match met de kleuren uit je palet en varieer in materialen. Zo wordt je inrichting verre van saai en helemaal van jou! Voeg ook een paar designklassiekers toe die al zo lang op je verlanglijstje staan, want deze zijn tijdloos mooi.

4. Vergeet het groen niet

Planten zijn echte sfeermakers in huis én ze zorgen ook nog eens voor voldoende zuurstof in je woning. In de shop van vtwonen vind je een ruime keus aan het mooiste groen. Kies een grote plant om een groen statement in je huis te maken en wat kleinere planten om her en der leuke hoekjes te creëren. Een mooie grote vaas om een verse bos voorjaarsbloeiers tentoon te stellen is ook altijd een goed idee om op je lijstje te zetten!

5. It’s all about the details

Maak je vtwonen voorjaarshuis compleet met een mix aan accessoires die je kiest aan de hand van de kleuren uit je moodboard. Zo maak je van je huis één geheel. Kussens voor op de bank, een sprei voor op je bed, servies voor op tafel en de meest mooie en praktische keukenaccessoires. Vergeet ook je muren niet en kies een bijzondere poster of wandhanger uit om je styling af te maken.

Meer info over het vtwonen voorjaarshuis 2018 vind je hier. Mijn blog plus mijn favorieten uit de vtwonen shop vind je hier en bekijk ook even de andere tips en inspiratie van mijn collega vtwonenbloggers!

Ik wens je veel succes en vooral veel plezier met het samenstellen van jouw vtwonen voorjaarshuis.

Fijne dag! x Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter