Voor blogger Lisanne van de Klift ontwierp ik een nieuw logo en een nieuwe look voor haar prachtige blog. Een heel fijne samenwerking waarin we samen tot een super eindresultaat zijn gekomen! Een nieuw logo, een nieuwe header, shoplogo en navigatieknoppen. Het hele pakketje is nu helemaal in de stijl van Lisanne. Ik ben er heel trots op en de nieuwe look staat Lisanne fantastisch!

Lisanne heeft ook een blogshop waarin ze sinds vandaag ook kaarten en posters verkoopt. Ik bestelde al eerder de te gekke lampegietjes bij haar. Ze staan te stralen bij ons op de keukentafel!

Spreekt mijn stijl je aan en ben je ook opzoek naar een nieuw logo? Neem contact met me op via leenstra.elske@gmail.com. Dan gaan we aan de slag!

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter