Ik ben fan van Sinterklaas. 
En fan van alles wat daarbij hoort: het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok. De intocht kijken op tv. Met het bord op schoot en dan turen of je de stoomboot al ziet. De schoen zetten en daar dan als moeder voor het naar bed gaan een mooi cadeautje in stoppen. En de wortel dan gewoon weer in de groentela leggen. De liedjes. De spanning. De kruidnootjes met hier en daar een tumtummetje en een schuimpje. Het stiekem cadeautjes kopen in de stad en die thuis verstoppen. Het Sinterklaasfeest in het dorp waarbij je Sinterklaas zelf je verlanglijstje kan geven en een liedje voor hem mag zingen. En natuurlijk Pakjesavond met cadeaus, lekkers en gezelligheid. 

En ja, ik ben ook fan van Zwarte Piet! Want die hoort er natuurlijk gewoon bij.

Print deze poster en hang ‘m op! 
Download de poster ‘Zwarte Piet’ hier (PDF A4)
Laat je op Instagram zien waar jij de poster ophangt? Gebruik de hashtag #elskeposter. Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra


(En bedankt Miriam, voor de inspiratie!)
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. gedeeld via FB! samen met een link naar je blog, zodat iedereen het kan uitprinten en voor het raam kan hangen! lang leve Zwarte Piet!

  2. Het leukste wat ik hier in NL vindt is sinterklaas en zwartepiet en koninginnedag(koningsdag), daar geniet ik echt van. En de discussie over zwarte piet vindt ik ook grote onzin. echt bizar zo'n discussie. Ik lees je blog trouwens met plezier!

  3. Pingback: Sinterklaas Styling in zwart wit - Goodlives

  4. Pingback: Saars Favorieten Op Zondag Met Action En Wolplein - Zosaar.nl

  5. Pingback: Sinterklaas styling in Black and White (#DIY) - Goodlives

Laat een reactie achter