printable poster I want miss want love you

printable poster I need miss want love you

Gister ruimde ik ons kantoortje eens grondig op. Ik stopte rondzwevende spullen in de kast, in het juiste laatje of gooide ze weg. In een bijna vergeten tasje vond ik de lap roze stof met de witte vogels erop. Op het Snorfestival kocht ik dit mooie stofje van Cloud9 bij de stand van Mondays Milk. Ik besloot er een kussen mee te bekleden ‘voor op de bank, als de verbouwing straks klaar is’. Inmiddels is de verbouwing al klaar, maar het stofje lag nog werkloos in de tas. Dus ik pakte de naaimachine en maakte in een kwartiertje een kussenhoes. Snel en simpel!

Het kussen staat mooi op het oude rotan stoeltje met de bruine schapenvacht. Om het hoekje compleet te maken kocht ik nieuwe knopjes voor de kast én maakte ik een nieuwe printable poster. Als cadeautje, voor jullie! Je download de poster heel eenvoudig hier: ELSKE PRINTABLE I need miss want love you. Alsjeblieft!

printable poster okt c3

printable poster okt

En laat je op Instagram zien waar jij de poster ophangt? Gebruik dan de hashtag #elskeposter en je foto verschijnt op mijn blog en op deze pagina. Leuk als je meedoet!

Fijne dag, X Elske

printable poster

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter