printable calendar november 2015

Liters. Met de fluitketel van Le Crueset die ik op m’n verjaardag kreeg zet ik tegenwoordig liters thee. Het liefst verse muntthee in de enorme roze mok. Met eventueel een schijfje citroen. Met dit herfstige weer begin ik ’s ochtends vroeg met de eerste beker en ’s avonds sluit ik er mee af. Tussendoor drink ik ook zeker koffie (zwart) maar theedrinken is een opmars begonnen hier in huis. Zelfs Jelka begint de muntthee te waarderen en Yfke slingert het liefst zelf een zakje (met een fruitsmaakje) door haar glas. Gezellig, nu november is begonnen en de dagen korter worden. De lampions zijn in de maak op school en de eerste kruidnootjes hebben we al op. Ik heb er zin in, deze nieuwe maand!

ELSKE CALENDAR November 2015

De kalender van november staat weer klaar om uitgeprint te worden. Handig, om je afspraken te noteren of om af te tellen richting de komst van Sinterklaas. Of zet ‘m gewoon neer voor de sier. Download hier de ELSKE CALENDAR November 2015 (PDF, A4). Alsjeblieft!

happy pot Meyer Lavigne

printable calendar white kitchen

De Flower me happy Pot (met de verse munt) van Meyer Lavigne kocht ik een paar jaar geleden bij Buiten de Lijntjes. Afgelopen week maakte ik een poster die je ook heel gemakkelijk en gratis en voor niks uitprint. Heb jij ‘m al een geprint en opgehangen? Een overzicht van alle printable posters die ik eerder maakte vind je hier. Een overzicht van alle kalenders van de afgelopen maanden (en jaren!) vind je hier. Als je op Instagram je geprinte poster of kalender deelt met de hashtag #elskeposter, dan zie je je foto hier terug.

Ik wens je een mooie maand! X Elske

Elske kaart When I count my blessings

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

6 Reacties

  1. Bedankt voor je leuke posters iedere keer! M’n dochter van 5 vindt ’t elke dag weer leuk om een dag af te strepen op de kalender.
    (In die van november staat wel een klein foutje… Bij de afgelopen 3 dagen staat ook 1 2 3…)

    • Goedemorgen Nancy, dank je wel! Wat scherp van jou en stom van mij 🙂 Ik heb het meteen aangepast. Dank je wel voor je oplettendheid. Fijne dag! Groetjes Elske

Laat een reactie achter