witte keuken

Naast alle hectiek van een nieuwe website en het afscheid nemen van mijn baan, waren we thuis ook nog eens heel erg druk. De keuken en woonkamer gingen op de schop. Want hé, als we toch bezig zijn! De muren werden gestuct, de vloer geschuurd en opnieuw gecoat en als sluitstuk werd de frisse witte keuken geplaatst. Ik ben er wel achter dat ik geen fan ben van verbouwen, maar we hebben het overleefd en met het eindresultaat zijn we enorm blij. Eindelijk, een droomkeuken! Met als knaller de mintgroene Smeg, die al heel lang op mijn verlanglijstje stond. Vandaag scheen eindelijk de zon en kon ik uitgebreid foto’s maken. Dus bij deze, een kijkje in onze keuken!

mint groene smeg

witte strakke keuken

I kiss better than I cook

groene smeg serax vaas

Keuken Elske

witte keuken cactus vaas

green smeg mint groen

De geweldige cactusvaas van Serax was een afscheidscadeau van mijn lieve collega’s. De poster ‘I kiss better than I cook’ en het klembord zijn te koop in mijn shop en de roze flipbin is van Brabantia. Je kunt een flipbin (+shoptegoed!) winnen op de site van Brabantia, waar ik ook een stukje kleurinspiratie deel voor deze competitie.

Ik wens je een fijn weekend!
X Elske

poster keuken

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

24 Reacties

 1. Prachtig Elske! Ooit wil ik ook zo’n keuken. Wij zijn ook druk aan het klussen maar nu boven zodat alles straks klaar is voor de baby. Maar het is ook niet mijn favoriet.

 2. Wauw! Elske! Wat een prachtige keuken. Zo geweldig. Zo’n mooie stijl. Helemaal verliefd.
  Van welk merk is de blauwe geruite theedoek?
  Geniet van de mooie keuken!

 3. Hoi Elske, wat een ontwikkelingen! Leuk! Keuken is mooi geworden, ja en die koelkast, ik snap het wel! Veel succes met alles! Groetjes Margot

  • Elske Leenstra Beantwoorden

   Hoi Margot, wat leuk, dank je wel!! Hopelijk met jou en je mooie gezin alles oké? Groetjes Elske

 4. Wat een mooie keuken! En wat een geweldige lamp 🙂 een oog opslag verliefd! Waar komt die vandaan als ik vragen mag 😀

 5. Wat een prachtige en lichte keuken, heerlijk met zo’n grote eettafel! En natuurlijk ben ik een beetje jaloers op jullie geweldige en mint groene koelkast.

 6. Hoi Elske, wat is het mooi geworden! Prachtig… Je schrijft dat jullie de vloer geschuurd en gecoat hebben. Is dit een eikenvloer? Waarmee heb je de vloer dan gecoat? Aan onze vloer moet ook iets gebeuren…en van jouw vloer word ik helemaal blij! Ik hoop op een reactie,
  Groet! els.

  • Elske Leenstra Beantwoorden

   Hoi Els, dank je wel voor je reactie! Onze vloer is een eikenhouten vloer, een lamelparket met massieve toplaag. We hebben hem laten schuren en af laten werken met monocoat whitewash. Succes met je vloer! Groetjes Elske

 7. In een woord…. Wow!

  Viel natuurlijk te verwachten dat iedereen vragen heeft. Ik vind de tafel prachtig! Weet je toevallig waar deze van is?

  groetjes!

  • Elske Leenstra Beantwoorden

   Hoi Veronique, dank je wel! De tafel hebben een paar jaar geleden op maat laten maken bij desteigeraar.nl. Groetjes Elske

 8. Wauw! Wat een super mooie keuken!
  Mag ik vragen waar je deze vandaan hebt?
  Ik ben wat inspiratie aan het opdoen voor onze nieuwbouwwoning en ben benieuwd of ze ook andere indelingen hebben!

  Groeten,

  Cynthia

 9. Hi!
  Wat een prachtige keuken! Echt heel mooi! En de vaas van Serax is zo tofff!! Mag ik vragen welke maat die is, de M of de L?

  Groetjes!

  • Hoi Marloes, dank je wel! En ja hoor, dat mag je vragen. Dit is de vaas in maat M. Een cadeau van oud-collega’s. Geef jij ‘m jezelf cadeau? :)) Groetjes Elske

Laat een reactie achter