retro radio

Allereerst dank je wel voor alle reacties op mijn driedubbele feestje van afgelopen donderdag! Wat een topdag was het. Vooral op m’n Instagram en Facebook regende het reacties en daardoor voelde het extra feestelijk. Ik moet nog even terug op aarde keren, maar ik heb enorm veel zin in deze start van ik-weet-nog-niet-wat-komen-gaat. Afgelopen dagen moest ik even bijkomen en thuis de boel weer even op regel krijgen, en vandaag had ik zin om de camera tevoorschijn te halen en in huis foto’s te maken van alle veranderingen die we hier hebben doorgevoerd. Maar helaas, op zo’n grijze zondag is fotograferen verre van ideaal.

houten klembord met poster

poster A4 roze

Toen de zon zich héél even liet zien maakte ik gauw een paar foto’s van één van de posters die nieuw in de shop staat. Een beetje fleur op deze donkere dag! En heb je gezien dat er een pagina met de titel #elskeposter is? Als je op Instagram een foto post met een printable poster, kalender of ander product van mijn hand, gebruik dan de hashtag #elskeposter. Dan verschijnt je foto automatisch op deze pagina en onderaan de homepage van mijn blog. Share the fun 🙂

Fijne avond en tot gauw! x Elske

poster op klembord

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter