this is the beginning

 

Yes. Wat een dag. Wat een weken, wat een maanden! Maar vandaag is het zover, mijn meest bijzondere dag van 2015. Vandaag ben ik jarig, mijn nieuwe website is online én mijn nieuwe leven gaat beginnen. Drie mijlpalen op rij. Wacht, ik pak even een stukje taart om het te vieren!

Een nieuwe website: na 2,5 jaar met heel veel plezier bloggen en ontwerpen is dit het perfecte moment om alles in een frisse jas te steken. Ik hoop dat jullie het mooi vinden! Ik ben er in ieder geval heel blij mee en enorm trots op. Kijk even rond en neem vooral ook een kijkje in mijn spiksplinter nieuwe shop! Want dat was één van mijn wensen: een echte Elske-shop waar je eenvoudig mijn posters en kaarten kunt bestellen. Zo gaaf dat dit nu gelukt is. Duizendmaal dank je wel Casper, voor je mooie werk (en je engelengeduld, want oh, mijn lijstjes!) en Hugo voor de technische details (waar ik zelf echt helemaal niks van snap).

En mijn nieuwe leven? Dat is mooi en spannend tegelijk. Dinsdag zei ik mijn werkgever en collega’s gedag en stapte met mijn armen vol bloemen en lieve cadeaus de wijde wereld in. Tijd om aan de slag te gaan met wat ik het allerliefste doe: mooie ontwerpen maken, blogposts creëren en vooral ook anderen daar blij mee maken. Van zo’n beslissing krijg ik op dit moment een kriebel, zo eentje die ik vroeger ook had als ik op schoolreisje ging: het is spannend, maar ik weet zeker dat het heel erg leuk gaat worden!

Mijn 34e verjaardag is daarom een heel speciale. Ik zeg: proost, op vandaag!
X Elske

P.S.: in de shop staan ook een aantal nieuwe kaarten en posters! En mocht je nog zaken op de website tegenkomen die niet helemaal goed werken, laat me dat gerust weten. Dan gaan we het zo goed mogelijk oplossen.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

19 Reacties

 1. Wauw wat gaaf dat je die stap hebt gezet! Super! En wat is je site mooi. Heel veel succes met alles en gefeliciteerd met je verjaardag. X

 2. Gefelicteerd met je verjaardag, nieuwe blog en je nieuwe stap!
  En wauw wat is je nieuwe website mooi geworden zeg!
  Ga gauw nog even verder kijken en bewonderen.
  Trouwens wordt dit blog automatisch veranderd bij bloglovin? Zodat ik je gewoon blijf volgen?
  Groetjes, Rensina

 3. 3 x gefeliciteerd. Grappig, was al van plan binnenkort een blogje te schrijven over je leuke printables! Soon! Succes met alle nieuwe uitdagingen!

 4. Wat een bijzondere stap! Mooi dat je uit de comfortzone durft te stappen om te doen waar je echt gelukkig van wordt. Ik wens je heel veel succes en volg je blog met veel plezier.

  Groetjes Regina
  (opgegroeid in Oppenhuizen)

 5. Wauw Elske! Het is heel mooi geworden! En wat spannend dat je je vaste baan hebt opgezegd. Een mooi nieuw begin. Heel veel succes en plezier!

 6. Je blog is prachtig geworden. Wauw.
  Spannend allemaal hoor, ik wens je heel veel succes met alles.
  En natuurlijk nog van harte met je verjaardag.
  X
  Alet

 7. Dat zijn 3 flinke mijlpalen zeg! In ieder geval nog van harte met je verjaardag.
  De site ziet er super uit maar dat kan ook niet anders 😉
  En wat een heerlijk gevoel als je zo’n stap hebt gezet, of niet. Die kriebel zegt dat het een goede stap is geweest.
  Heel veel succes en vooral heel veel plezier. Maar dat komt zeker goed.
  Hartelijke groet,
  Gertrud.

Laat een reactie achter