Zondagochtend gooide ik met een blik naar de grijze hemel toch maar een paraplu achter in de de auto. Maar hoe dichter ik bij kampeerterrein De Lievelinge in Vuren kwam, hoe meer de zon te voorschijn kwam. Ideale omstandigheden voor een middag op het Snor Festival 2015! Samen met 14 mede-bloggers verzamelden we ons in de yurt van Kirsten om ons vervolgens te storten op de boeklanceringen, workshops, muziek en nog veel meer leuks.

 

Anki en Casper van Zilverblauw lanceerden ‘Shoot!’ het boek. Een boek over fotograferen met je hart. En van het boek straalt aan alle kanten af dat het met veel zorg en liefde gemaakt is. Als je van mooie beelden houdt en meer wilt leren over fotografie, dan is Shoot! zeker een boek voor op je boekenplank!

 

 

 

 

Na de heerlijke lunch van Madamme Charlotte struinden we rond op het gezellige festivalterrein. Even op de foto in de fotobus, bijkletsen met de bloggers en andere bekenden, een portretje laten maken bij de Portretfabriek en workshops volgen. En hadden we even zin in niks, dan was het tijd voor een drankje bij het kampvuur met fijne muziek erbij.

 

 

 

Dank Uitgeverij Snor en Kirsten voor de gastvrijheid! Staat Snor Festival 2016 al gepland? Dan zet ik hem vast in mijn agenda. Ben je benieuwd naar de verslagen van de andere aanwezige bloggers? Kijk dan even op de blog van Anki, zij verzamelt ze allemaal.
Fijne dag! x Elske

 

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

 1. Ben het helemaal eens met Wimke! En leuk dat ik mezelf terug vind op je foto's! (lang haar, lange jurk, op de rug, op de foto onder het boek van Anki) 🙂

 2. Wat een leuk verslag Elske… geweldig nagenieten op deze manier en zo leuk ook dat iedereen de post weer een beetje op zijn eigen manier doet! Was erg leuk om je weer even te spreken 😉

 3. Al net zo mooi vastgelegd als je vriendin Wimke. Dit jaar kon ik helaas niet en als ik de foto's zie en bedenk dat ik het vorig jaar al zo leuk vond, baal ik enorm. Maar zo kan ik toch meegenieten.
  Fijne week!

 4. Wat was het een heerlijke dag he!
  Ik heb genoten. Prachtige foto's maak je en wat leuk om je eindelijk eens in real life te zien. Helaas hebben we niet meer met elkaar gesproken.
  Groetjes, Rensina

 5. Wij zijn er afgelopen zondag voor de eerste keer op het SnorFestival geweest! Wat een ontzettend leuke dag hebben we gehad en wat een prachtig weer was het weer. Hopelijk is er volgend jaar weer een nieuwe editie!

Laat een reactie achter