Don’t quit, but do it! Soms moet je jezelf even streng toespreken ;).

 

En we hebben een winnaar! Tot en met afgelopen vrijdag 4 september kon je meedoen met de give-away van 2 toegangskaarten voor het Snor Festival 2015. En de gelukkige is: Rensina Steursma! Gefeliciteerd, jij wint de 2 kaartjes dus maak je klaar voor een gezellige dag vol muziek, lekker eten en te gekke workshops! Mail je me je gegevens? Dan zorg ik dat de kaartjes jouw kant op komen.

 

Fijne avond!
X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. I did do it! And then I pressed online and my new website was there. Scary stuff. But now after two years working on it, I finally am online with my theatre magazine 🙂
    Yvonne

Laat een reactie achter