Het is bij ons thuis een grote chaos. Dat zou je niet zeggen als je deze bijna serene kiekjes ziet van de nieuwe printable kalender van de maand september. Maar toch is het zo want er komt een nieuwe keuken. En de nieuwe keuken zorgt ervoor dat we meteen de hele woonkamer maar ‘even’ een flinke opfrisbeurt geven. De muren opnieuw stucen, de vloer wordt geschuurd en opnieuw gecoat, alles weer fris in de verf en als sluitstuk dus de nieuwe keuken. We zijn pas een weekje onderweg en het duurt ook nog wel een paar weken voordat we klaar zijn. Ik ga de printable kalender van september gebruiken om af te tellen tot de datum dat alles klaar is (en ik mag shoppen en inrichten)!

 

Download hier de ‘September 2015 calendar’ (PDF A4)

 

Tijdens het leegruimen van de keuken en woonkamer kwam ik een paar schalen en vaasjes tegen die ik ooit tijdens een cursus pottenbakken maakte. Omdat we afgelopen weekend beter buiten konden zijn dan in ons stoffige huis (waar je nergens meer lekker kunt zitten, behalve op bed) ging ik met Yfke met een schaartje langs de Verbena in onze tuin. Mooi in het vergeten vaasje.

 

Fijne maand! X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

7 Reacties

  1. Dat wordt tijdelijk behelpen dus. Hopen dat het nog even mooi weer blijft zodat jullie nog zoveel mogelijk buiten kunnen 'wonen'.
    Je hebt in ieder geval iets moois in het vooruitzicht; nieuwe keuken, alles weer geverfd enz. Lijkt me heerlijk.

Laat een reactie achter