Kom jij ook naar het Snor Festival? Op 20 september organiseert Uitgeverij Snor (van de frisse, grappige en mooie boeken) de tweede editie, wederom op kampeerterrein de Lievelinge in Vuren. En ik ben erbij! Samen met 14 mede-bloggers ga ik het festival bezoeken én verslag doen! Mocht je me zoeken die dag, dan vind je me vast en zeker in het bloggerscafé en bij de stapels te gekke boeken van Uitgeverij Snor. Ook het spiksplinternieuwe en eerste boek ‘Shoot!’ van Anki en Casper wordt gelanceerd. Een musthave volgens mij, dus van deze primeur moet ik sowieso een exemplaar bemachtigen.

 

Ga op het Snorfestival een dansje wagen op of relaxt luisteren naar de muziek, wat lekkers scoren bij de eettentjes of leef je uit bij de vele workshops: flockdrukken met Puha, pottenbakken met Rode Kers, macramé-en met Ingrid van Woodwoolstool en nog heel veel meer leuks! Het complete programma kun je bekijken op dewereldvansnor.nl.

Heb jij al kaartjes voor dit te gekke festival? Ik mag van Snor twee tickets weggeven! Dus wil je kans maken, laat dan een reactie achter hieronder deze blog. Wie neem jij mee?
Je kunt tot vrijdag 4 september meedoen met deze give-away. Wie weet zie ik je de 20e september!
X Elske

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

15 Reacties

 1. Moeilijk kiezen wie ik mee wil nemen! Denk dat als ik win ik gewoon een extra kaartje koop voor mezelf en de twee vrijkaarten weggeef aan mijn lieve vriendinnen.

 2. Oh die kaarten wil ik wel winnen!! Ik woon sinds kort ruim 100 km van onze vrienden vandaan.. Lize heb ik hier ontmoet, graag wil ik haar beter leren kennen en samen naar #snorfestival gaan! ☀️

 3. Als ik de kaartjes zou winnen, zou ik een vriendin of mijn moeder meenemen, allemaal gek van leuke quotes en papier. Het ritje vanuit Friesland heb ik er graag voor over.

 4. Jahoeee! Een feestje als dit festival wil ik niet missen. Vorig jaar was het helemaal heerlijk. Dus kom maar op dan kan ik heerlijk gaan snorren samen met mijn vriendinnetje 🙂

 5. Woehoe wat leuk zeg!
  Wilde al graag naar dit festival, maar vond het wat te duur omdat het best ver reizen is met de trein…
  Maar als ik de entreekaartjes zou winnen, wordt het een heel ander verhaal 🙂
  Ben benieuwd wie er wint!

 6. Ik ga samen met m'n moeder en zus. Zij komen vanuit Groningen en ik vanuit Noord Frankrijk. Het ligt precies halverwege. De kaartjes heb ik nog niet gekocht dus het zou tof zijn als ik ze kon winnen.
  Leuk als ik je daar tegen zou komen!
  Groetjes
  Alet

 7. Ohhhhh wat een leuke verloting! Ik heb al zoveel goede verhalen over het Snotfestival gehoord. Daar wil ik echt heen! Lijkt me ook superleuk om eens in het echt kennis te maken! Groetjes Bianca – at mi casa.

 8. Ik zou dolgraag naar dit festival willen! Vorig jaar kon ik helaas niet, omdat ik toen wat anders had, dit jaar wil ik niks liever. Ik zou heel graag met mijn moeder hier naartoe willen. Omdat ze veel werkt en snel moe is, hebben we eigenlijk nooit dagjes-weg samen. Het lijkt me leuk om haar mee te nemen naar een wereld die ook mijn passie is. Zo krijgt ze een goeie indruk 😀

 9. Het tofste festival, want de aankondiging is té leuk! Kan ik die ergens kopen, downloaden?
  Ik wil heel graag met Johan (vriend) en Jazz (zoontje). Dan koop ik er gewoon een ticket bij en gaan we met z'n drieën relaxen, hangen, genieten en eindelijk de bloggers ontmoeten die ik al jaren volg. Groetjes en sowieso tot 20 september, Linda

Laat een reactie achter