In de afgelopen vakantie lazen we het ene boek naar het andere. Voor we vertrokken gingen we, als vaste vakantietraditie, eerst langs de boekhandel om alle vier een paar fijne boeken te kopen en een stapeltje tijdschriften. Ook zocht ik met Jelka en Yfke zoals elk jaar een ‘vakantievoorleesboek’ uit. Elke avond tijdens de vakantieweken lezen we hun dan uitgebreid voor. Een heel hoofdstuk of gewoon twee, want hé, het is vakantie!
Dit jaar lazen het geweldige boek ‘Superjuffie in de jungle’ (van schrijfster Janneke Schotveld) en al zoekend in de boekhandel naar het ‘vakantievoorleesboek 2015’ zag ik de boeken van Roald Dahl. Als kind vond ik dat geweldige boeken en ik zet ze op mijn lijstje voor de volgende vakantie. Al vaak kwam ik die prachtige quote tegen van deze geweldige kinderboekenschrijver: ‘If you have good thoughts it will shine out of your face like sunbeams and you will always look lovely’. Ik gebruikte de quote ter inspiratie voor mijn wekelijkse ontwerp!
x Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

Laat een reactie achter