100 dagen lang elke dag een zussenfoto op Instagram. Inmiddels aangekomen bij dag 57 van 100 days of sisters. Hier het overzicht van afgelopen week en een passend ontwerp bij dit fotoproject!

 

 

 

Volg de laatste updates op de 100 days of-Facebookpagina. Je vindt hier korte interviews van deelnemers en andere leuke zussenberichtjes. Deze hartverwarmende foto-uitdaging is een initiatief van Wimke en mij.

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #100daysofsisters op Instagram vind je alle deelnemers en hun foto’s.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter