De week van de herfstvakantie! Lange ochtenden in de pyjama, een heerlijke middag in het bos, sneupen bij de kringloop, winkelen en als klapper naar het concert van K3 (dag 63). 

We vertrokken mooi op tijd met vriendin Tiny en haar dochter Benthe richting Groningen. De muziek van K3 luid op de speakers want nog even oefenen en in de stemming komen. Aangekomen in Martiniplaza zochten we onze stoelen, een perfecte plek! De lichten gingen uit en daar kwamen ze: Karen, Kristel en Josje. De blije gezichtjes ontroerden me zo, dat ik stiekem zat te knipperen en te deppen in het donker (meer moeders hadden hier last van hoorde ik later). Wat hebben we genoten: Jelka en Yfke van K3 en ik vooral van de famkes. 
Volg de laatste updates van deze hartverwarmende foto-uitdaging op de 100 days of-Facebookpagina. Je vindt hier korte interviews van deelnemers en andere leuke zussenberichtjes. 

Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra. Onder de hashtag #100daysofsisters op Instagram vind je alle deelnemers en hun foto’s.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter