Ken je het concept Goodie Goodness? Je abonneert je op een maandelijkse box vol fijne ‘goodies’ (variërend van sieraden, stationery tot woonaccessoires) van opkomende ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. Elke maand weer een verrassing in de brievenbus: wat zit er in de Goodie Goodnessbox? Heel erg leuk!
Nog veel leuker is dat Bianca (van Goodie Goodness) mij benaderde voor een samenwerking. Mijn kerstkaarten samen met een kalender van Witshop en mooie labels van Jurianne Matter in de Goodie Goodness decemberbox? Oke! Dus met hulp van Piet (dank!) pakte ik dozen vol setjes kerstkaarten en stuurde ze naar het Goodie Goodness hoofdkwartier.

Ik ben er trots op dat mijn kaarten een plekje hebben gekregen in de prachtige decemberbox van dit te gekke concept. Wil je ook elke maand zo’n mooie box vol verrassingen ontvangen? Neem eens een kijkje op de website van Goodie Goodness!

Fijne dag! x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter