Al 14 maanden elke 1e dag van de maand zet ik een printable maandkalender online. Het blijft echt heel erg leuk om te doen. Deze week besloot ik iets speciaals met de ‘december calendar’ te doen. Al die te gekke adventskalenders die ik op verschillende blogs, instagram en pinterest tegen kwam brachten me op een idee. Ik liet de kalender afdrukken op megaformaat en hing ‘m op naast de kerstboom. Elke dag plakken Jelka en Yfke een dag af met maskingtape en zo tellen we af richting de kerst. En richting 2015, want dan ga ik natuurlijk gewoon door met het maken van mijn printable maandkalenders!

Ik wens je een gezellig weekend!
x Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Volend jaar wil ik ook je kalenders gebruiken, ze zijn zo leuk!!! En dat rolletje tape met olifantjes, waar komt dat vandaan? (a) (ben gek op olifantjes…)

  2. Wat fijn dat je doorgaat met de kalender. Ik heb hem pas net deze maand ontdekt en vind hem echt te gek!! Bedankt. Dat grote formaat is ook echt geweldig. Fijn weekend,
    groetjes, Martine

Laat een reactie achter