Terwijl Jelka en Yfke druk waren met de echte kerstboom, hing ik bij de keukentafel een wel heel speciale kerstboom op. De poster van Studio Boot, die ik online al een paar jaar voorbij zie komen. Ik besloot dat het tijd was mezelf te trakteren op deze te gekke, mega grote poster. Een prachtig kerstcadeau én je redt er ook nog eens een boom mee 🙂

 

 

 

 

Een paar kersttakken in een vaas, een kerstster en een paar mooie glimmende kandelaars maken het plaatje compleet. Het bruine schapenvacht kocht ik vlakbij huis bij LoodZ88, een winkel met heel veel stoere woonaccesoires (tip!).

x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

  1. Jaaaa, hele gave poster! Staat prachtig zo. Zag em ook al op Zilverblauw, maar waar is ie te koop? 🙂 En de vachtjes van Loodz88 zijn echt heel erg fijn.
    Groet, Alies

  2. Gave poster! Ik zie em ook regelmatig via Instagram voorbij komen. Misschien dat ik volgend jaar overstag ga.

    Groetjes Nicky

Laat een reactie achter