Alle ballen verzamelen! Het is tijd voor de kerstboom. De bakken met versiering van zolder en nog een ritje naar het tuincentrum waar Jelka en Yfke elk twee nieuwe kerstballen uit mochten zoeken. Geen grote boom dit jaar maar een bescheiden exemplaar. Het werd echt een project voor de famkes. Ik deed de lampjes erin en zij gingen ijverig aan de slag met ballen, vissen, huisjes, sneeuwmannetjes, uiltjes, strikken en vogeltjes in alle kleuren van de regenboog. (Plus een hangertje van Hello Kitty, waarom ook niet.)

 

 

 

 

 

Hier en daar hing ik nog een bal iets verder op het takje en bekeek ons boompje van een afstandje. Hij hangt lekker vol en is kleurrijk. Niks maar aan doen, ik vind ‘m prachtig!

Terwijl Jelka en Yfke de echte kerstboom versierden, ging ik aan de slag met een andere boom. Van de week laat ik je het resultaat zien, hier op m’n blog. (Of volg me op Instagram voor een sneakpeak!)

Fijne zondag! x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

8 Reacties

  1. Ik hou zo van huisjes in de boom <3 Als kind hadden we allemaal huisjes waar we een waxine lichtje in konden doen, allemaal een eigen huisje <3 ik vermoed dat daar mijn voorliefde voor huisjes met kerst vandaan komt 🙂

Laat een reactie achter