Vorige week vertelde ik je al dat mijn kerstkaarten in de Kerstspecial van de interieurinspiratiesite Showhome.nl te zien zijn. Een mooie vermelding in een prachtige kerstspecial! Je bekijkt de Kerstspecial hier online. 
En Wimke en ik staan deze week paginagroot in de novembereditie van de GrootSneek krant: een lokale krant voor Sneek en omstreken. Het is echt een heel erg leuk artikel geworden. Of eigenlijk, een te gekke pagina, wow! Gevuld met informatie over onze blogs en een aantal DIY-projecten uitgelicht. (Bekijk hier het volledige artikel).
Dank je wel Showhome en GrootSneek!

En leuk nieuws: mijn kerstkaarten gaan binnenkort de weg vinden naar heel veel brievenbussen. Ik vertel ik je daar snel meer over!

Fijn weekend, x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter