blogger vtwonen

Vanaf deze week mag ik bloggen voor vtwonen! De komende weken deel ik een aantal blogposts op de website van mijn nummer 1 magazine met inspiratie op het gebied van posters en prints. En wist je dat een deel van mijn posters ook te koop is in de shop van vtwonen? Zo gaaf! Sommige dromen komen uit 🙂

bloggen voor vtwonen

Afgelopen zomer stond ik met een te gekke groep bloggers in het Blogazine van vtwonen. Samen vulden we met onze eigen content deze speciale uitgave over en door bloggers. Een eer, om daar onderdeel van te zijn. Ik bedacht me dat ik alleen op Facebook en Instagram een berichtje over het Blogazine heb gedeeld, maar nog niet eens hier op mijn blog. Dus bij deze, mocht je het gemist hebben: nog een paar foto’s, van jullie trotse bijdrager aan het vtwonen Blogazine! 😉

vtwonen elske 3

vtwonen blogazine 2015 3 v

X Elske

P.S.: Het Blogazine was een bijlage bij het septembernummer 2015 voor abonnees van vtwonen. Heb je deze speciale uitgave gemist en wil je toch nog een exemplaar bemachtigen? Ik heb nog een stapeltje liggen. Laat even een berichtje achter, dan stuur ik een blogazine toe! (op = op)

vtwonen blogazine 2015 4 v

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

47 Reacties

 1. Gefeliciteerd, lokwinske! Wat een leuke klus voor je. Ik heb het blogazine gemist. Zou ‘m graag krijgen!

 2. Wat leuk Elske gefeliciteerd!! Kijk uit naar je blogpost. Heel veel plezier:)

  Ik heb helaas het blogazine gemist, zou het heel fijn vinden als je er eentje naar mij wilt sturen.

  Liefs

 3. Machtig Elske! Super leuk! Ik heb er ook geen helaas. Als je over hebt mag je er wel een bij mijn ouders brengen! X

  • Hé leave! Tuurlijk, ik gooi een Blogazine bij je ouders in de bus! Ik wil hem ook wel opsturen? Dan moet ik even jullie nieuwe adres hebben. App me maar! Dikke tut, Elske

 4. Gefeliciteerd Elske en als je nog een blogazine over hebt, ik houdt me aanbevolen! Succes en kom je nog eens langs om een poster te drukken?

 5. Wat leuk, ik lees je blog sinds ik je in vtwonen zag staan met de printable kalender! Heb het blogazine gemist, zou er graag eentje willen!

 6. Wat superleuk! Hier ook veel inspiratie nodig om ons nieuwe huis in te richten ! Ik blijf je volgen !!! Gaaf zeg! Succes . De blogazines zijn vast al op??Anders ook heeeeel graag. Groetjes Bianca

 7. Wat leuk zeg! Als je stapel tijdschriften zo groot was dat er nog wat over zijn, dan ben ik ook wel geïnteresseerd 🙂 Klinkt als een goede manier om nieuwe blogs te ontdekken!

 8. Hoi Elske – wat een gezellige blog en leuke frisse vrolijke ontwerpen! Als je nog een blogazine hebt zou ik dat leuk vinden! Om heerlijk bij weg te dromen op naar de lente! ? Groetjes, Suzanne

Laat een reactie achter