valentijnspost

valentijnspost

Stuur jij een kaartje? Of stuur je meerdere lieve mensen valentijnspost? Of geef je een cadeautje aan je liefste? Gewoon hardop zeggen dat je elkaar de leukste vindt kan ook of trakteer op extra dikke zoenen (of een etentje of een flesje parfum). Ik kan me nog tussenuren op de middelbare school herinneren waar ik tijden bij het kaartenrek in de plaatselijke boekwinkel stond te turen naar de perfecte kaart. En die dan kocht maar uiteindelijk toch niet durfde op te sturen.

Als je nog een klein, last minute cadeautje zoekt dan kun je ook één van mijn printable posters uitprinten. Ik hing een selectie boven de bank. Schrijf een persoonlijke noot op de poster en met een strikje erom heb je een lief cadeautje. Je vindt de printable posters op deze pagina!

printable voor valentijn

liefdespost

Afgelopen week kreeg ik ook nog leuke post. Geen liefdespost maar de nieuwste editie van de Kek Mama met daarin een klein artikeltje van mij en de opgeknapte vintage Rob Parry stoel, te gek! Het Valentijnsweekend breng ik samen met mijn schoonfamilie door. Met z’n 17-en op pad. Dat wordt vast gezellig! Ik wens jou alvast een liefdevolle Valentijnsdag toe, of gewoon een fijne dag (als je Valentijn maar een beetje onzin vindt, dat kan natuurlijk ook :))

X Elske

valentijn, printable, interieur, lifestyle

 

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

4 Reacties

Laat een reactie achter