Afgelopen maandag maakte Anki op haar prachtige blog Zilverblauw bekend dat ze een boek gaat maken. Een boek over fotografie en Snor gaat het uitgeven. Dat moet wel een te gek boek worden, ik zet ‘m vast op mijn verlanglijstje! Eigenlijk komt het boek net iets te laat (of ik begin net iets te vroeg) want vanavond heb ik mijn tweede les van de fotografiecursus. Tot het boek van Zilverblauw er is oefen ik vrolijk verder (want dat boek wordt natuurlijk een must have). Yfke was deze eerste sessie mijn fotomodel en de boerderij van Pake Ruurd en mijn zwager en schoonzus het prachtige decor.

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter