Wimke in actie

Gisterochtend reden Wimke en ik al vroeg richting Amsterdam. Op naar de Kromhouthal voor Flavourites Live! Om 10 uur stapten we het fantastisch mooie Papier Atelier van Monique van der Vlist binnen. Op het meest mooie plekje in de hal met grote ramen waar het zonlicht prachtig naar binnenviel, werd Happymakersblog gelanceerd: het nieuwe project van Monique, die binnenkort stopt als art-director van het blad 101 woonideeën. 

Ter ere van het spiksplinternieuwe Happymakersblog werden er in het Papier Atelier verschillende workshops gegeven. Wimke en ik kwamen samen in actie met een duoworkshop. Bij Wimke leerde je een te gekke strik vouwen en bij mij ging je aan de slag met het versieren van cadeauzakjes met quotes en tekeningetjes. En wat was het gezellig! Van 10.30 tot 13.00 uur allemaal leuke mensen aan tafel en ook de inpaktafel van Nina werd drukbezocht.

Wat een fijne dag. Dank je wel Monique, en ik wens je veel succes en vooral plezier met Happymakersblog!

Thuisgekomen lag de Kerstspecial van Showhome op de deurmat. Met een mooie vermelding van mijn kerstkaarten. En aan het begin van de avond kreeg ik een paar berichtjes met de melding dat één van mijn posters te zien was in Eigen Huis en Tuin. Nou, ik zeg al met al een ontzettende topdag!

Ik wens je een mooie week 🙂 
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter