Aankomend weekend is het tijd voor Flavourites Live! Een weekend lang live shoppen bij de leukste webshops. Voor mijzelf wordt het zaterdag (eindelijk!) de eerste keer dat ik dit event ga bezoeken én deelnemen: ik ga samen met Wimke een workshop geven in het Papier Atelier! Zaterdagochtend 22 november kun jij bij ons aan tafel gezellig aan de slag om je cadeau’s een persoonlijke touch mee te geven: met Wimke vouw je mooie strikken en met mij ga je aan de slag om simpele cadeauzakjes te versieren met de leukste quotes.

 

Monique van der Vlist (art-director van 101 woonideeën) start een nieuw blog: www.happymakersblog.com (binnenkort online). En ter lancering van dit platform heeft Monique speciaal voor Flavourites Live het Papier Atelier in het leven geroepen. In het Papier Atelier kun je je pas gekochte cadeaus prachtig inpakken én kun je alle 3 dagen ’s ochtends en ’s middags te gekke inpakworkshops volgen!

Het inpakteam: Bibi van BL-ij (vr), Nina van Paperstories (za) en Adelheid van Boxes and Books (zo). De workshops worden verzorgd door: Ellen Vesters en Kim Welling (vr), Wimke en ik, Judith & Heleen van Oh SoPretty Party (za) en Lisa van ElleAime en Karin van Paperfuel (zo).

 

Zaterdagochtend 22 november dus, dan tref je Wimke en mij in stand 132. Gezellig als je even langskomt! Alle informatie over het Papier Atelier, de workshops en de nieuwe blog van Monique vind je hier. Informatie over Flavourites Live en tickets voor dit event vind je hier. Flavourites Live vindt plaats van vrijdag 21 t/m zondag 23 november in Amsterdam-Noord.
Tot zaterdag?!
X Elske
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter