Ik heb het ietsiepietsie (lees: kneiter) druk. Ik beleef dagen dat ik niet verder kan denken dan het dagdeel waarin ik me bevind, laat staan aan de dag erna. Maar gelukkig zijn het vooral leuke zaken waar ik me bezig mee mag houden. Afgelopen dagen was ik druk met voorbereiden van een te gekke workshop die ik samen met Wimke en nog veel andere ‘paperlovers’ ga houden in het Papier Atelier van Monique van der Vlist tijdens het driedaagse shopevent Flavourites Live op 21, 22 en 23 november! Later deze week hoop ik je hier meer van te laten zien. Stay tuned! (Wimke en ik zijn in ieder geval zaterdagochtend op Flavourites Live)

Afgelopen week startte mijn cursus fotografie en ik maakte wat nieuwe foto’s van mijn kaarten, om te oefenen. Ik ben bezig met het ontwerp van mijn tweede geboortekaartje (heel erg leuk en spannend!), ben Instagrammer of the week bij Meet the Blogger en samen met Wimke kom ik in een lokale krant met een artikel over onze blogs en DIY’s. We gaven cadeautjes aan onze lieve oppas Baukje ter ere van haar laatste dag bij ons (minder leuk) en last but not least ben ik druk met de voorbereidingen van Yfke haar 4e verjaardag. De belangrijke zaken van het leven! Maandag is ze jarig maar we vieren het morgen. Dus je snapt dat ik nu gauw de computer weer uitzet en me ga storten op de zwemles, de verjaardagsboodschappen, traktatievoorbereidingen en het huis opruimen. 

Fijn weekend!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Ik heb zin in haar afscheidsfeestje, maar wat zal ik haar, of eigenlijk "jullie"missen… Groetjes petra

Laat een reactie achter