Elske in vtwonen

Vorige week viel de nieuwe editie van de vtwonen weer bij de abonnees op de deurmat. Met een te gekke bijlage: vtwonen loves blogs! Wat gaaf om ook dit jaar weer in het blogazine te staan samen met 31 andere topbloggers. Een eer, ik ben er trots op!

De favorieten van Elske in vtwonen

vtwonen loves blogs

Het vtwonen blogazine 2016 staat vol met de liefde voor lifestyle en wonen van de bloggers: de favoriete shop-, eet- en logeeradresjes, de mooiste Instagramfoto’s, Do It Yourself-ideeën en een kijkje in hun eigen huis. Op pagina 134 vind je mijn verhaal en favorieten, met een eervolle vermelding voor: IXXI Design, een poster van Petit Louise, de keukendoeken van Jurianne Matter, hotspot Picknickers in Terherne, de kunstwerken van Storytiles, de Journal Doodles van Marloes de Vries, de houten posters van Timbergram, de zonnige gele tas van Keecie via BijzonderMooi en de groene planten van Green Lifestyle Store.

de favorieten van Elske in de vtwonen
blogazine vtwonen 2016 c1 3

Ben je geen abonnee en wil je toch het vtwonen blogazine 2016 ontvangen? Je besteld ‘vtwonen loves blogs’ hier of je koopt ‘m vanaf 13 september in de winkel.

Fijne dag! X Elske

P.S.: Een blog over het blogazine 2015 lees je hier en mijn blogs voor vtwonen vind je hier.

magazine voor en door bloggers

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter