Exclusief woonkussen

Voor de zomervakantie maakte ik voor vtwonen een blog over de te gekke kussens van How about Frankie: een klein Nederlands label dat handgemaakte, funky kussens verkoopt. Mirelle is een stoere vrouw en ik vind het verhaal achter het ontstaan van How about Frankie inspirerend. Je vindt de blog hier.

Interieurstyling met geel, roze, wit en zwart

Ik koos een kussen uit de shop van How about Frankie, de Mellow Yellow. Het kussen komt vast en zeker nog wel eens vaker voorbij hier op mijn blog of op Instagram!

Je leest mijn blog over How about Frankie hier op de website van vtwonen. De shop van Mirelle, How about Frankie, vind je hier: http://www.howaboutfrankie.nl/ en je volgt haar op Instagram hier: @howaboutfrankie.

Fijne dag! X Elske

geometrisch patroon kussen

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

1 Reactie

Laat een reactie achter