Mijn lente 2015 kan niet beter beginnen! Pagina 18 van de kersverse editie van de vtwonen is er eentje voor mij om in een lijstje te stoppen. Megatrots ben ik op de vermelding van mijn blog in het aprilnummer van Nederlands mooiste woonmagazine. Dank je wel vtwonen! Abonnees hebben dit weekend het aprilnummer al ontvangen en vanaf komende week ligt het magazine in de winkel. Het is natuurlijk een bewaarexemplaar 🙂

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

15 Reacties

  1. Ben ook via de VT wonen op je pagina beland! Leuk.
    Helaas zie ik de printable april kalender (nog) niet :/

Laat een reactie achter