Met stip op 1 mijn favoriete liedje van dit moment: Shut up and dance van Walk the Moon. Als dit liedje voorbij komt op de radio of spotify, dan gaat het volume op 10! En alweer de nummer 11 op rij voor de ‘weekly challenge’. Binnenkort ga ik een selectie maken voor een nieuwe serie kaarten. Heb jij een favoriet ontwerp welke jij graag als kaart of poster ziet? Laat het me weten!

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

2 Reacties

  1. Het is echt een superleuk liedje inderdaad, mooi poster weer!
    Bedenk me ineens dat ik dit liedje nog helemaal niet in mijn spotify lijst heb staan, gauw even doen dus…
    Groetjes, Rensina

Laat een reactie achter