Vorige week zondag hingen we op de bank. Eentje met buikpijn, twee en een halve snotneus en nog een portie futloosheid maakte het plaatje compleet. Niet fit; de griep leek ook bij ons toe te slaan. Maar buiten deed de zon ongelofelijk haar best dus na de lunch besloten we alle lamlendigheid te negeren en er even op uit te gaan. Gewapend met pakjes zakdoeken reden we in 5 minuten naar de ‘Bloksleatpolder’ voor een fijne wandeling in de zon.

Onderweg spotten we een koppeltje zwanen, een eerste boot op het meer en veel weidevogels. Voor Piet bekend terrein: vroeger had zijn vader hier een stuk land in gebruik. Tot de laatste zakdoek genoten we van de frisse lucht, een praatje met bekenden onderweg en de mooie natuur.

Fijne dag, x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

9 Reacties

  1. Wat een prachtige foto's! Mooie omgeving, moet ik ook maar eens gaan kijken. Als wij even een stukje wandelen zitten we in de bossen van Oranjewoud, ook heel mooi maar iets anders is ook wel eens leuk.

Laat een reactie achter