Ja, het is tijd voor het weekend van het jaar: december! Bij mij staat de agenda van deze maand al aardig vol met etentjes, feestjes en andere leuke uitjes. Een volle planning met werk, thuis en natuurlijk deze blog. Maar ik hoop dat ik het toch nog een beetje drukker krijg. Met schaatsen en sneeuwballen rollen, de slee door de sneeuw trekken en mokken vol warme choco maken. Ik heb wel zin in een échte winter!

Download hier de ‘December calender 2014’ (PDF A4)

 

En deel je via Instagram waar jij de poster neerzet of ophangt? Gebruik de hashtag #elskeposter, dan kan ik de foto’s gemakkelijk terugvinden. Dank je wel! De mooiste foto’s vermeld ik natuurlijk weer hier op m’n blog op de speciale #elskeposter-pagina! Op Instagram vind je mij hier: @elskeleenstra.

Dit is de laatste maandkalender van 2014. Ook volgend jaar blijf je hier elke 1e dag van de maand een printable kalender vinden! Komen jullie hem weer elke maand downloaden?

En nu aftellen tot de kerstdagen. Ik wens jullie een te gekke decembermaand toe! 
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

Laat een reactie achter