Toen het jaren geleden zover was dat ik bijna op mezelf ging wonen had ik er een speciaal beeld bij. Ik zag mezelf ontpoppen tot een ware tuinierster in hart en nieren. Ik kocht tijdschriften over tuinieren en zag beelden voor me van weelderige bloementuinen waar ik moeiteloos een palet aan bloemen en planten samenstelde. Ja, en ook zou ik een keukenprinses worden. Ik was fan van kookprogramma’s op tv en vooral van Jamie Oliver. Van Piet kreeg ik op mijn verjaardag eens het prachtige kookboek ‘Happy days with the naked chef’ en ik spitte het van voor tot achter door.

Oke, een daar komt de kras op de plaat die droom verstoord. Ik heb welgeteld in al die jaren één keer een gerecht uit dit kookboek gekookt en in tuinieren heb ik eigenlijk nooit zin. Maar ik bewonder andermans creatieve kookkunsten en tuiniertalent. Ieder z’n specialiteit denk ik dan maar 🙂

 

Ik wens je een mooi Sinterklaasweekend! Vorig jaar maakte ik eens een ‘ode aan Zwarte Piet’, ik zie hem deze dagen nog regelmatig voorbij komen op Instagram!

X Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

Laat een reactie achter