Het is zondagochtend en we hebben alle tijd om met de het nieuwe speelgoed te spelen. In de nieuwe pyjama’s gekregen van de Sint. Vrijdag vierden wij pakjesavond en het was een feestje! Vanmiddag zullen we zien of Zwarte Piet ook nog wat cadeautjes bij Pake en Beppe heeft gebracht, en dan is is het klaar met de Sintpret. 

Jelka en Yfke speelden in hun nieuwe pyjama’s fanatiek met het nieuwe playmobil. En ik hing een slingertje op, om alvast een beetje in de stemming te komen voor de kerst! Op naar de (altijd) drukke laatste weken van het jaar.

Ik wens je alvast een mooie week!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Ooh wat heerlijk… bij ons lopen ze ook regelmatig de hele zondag in hun pyama, omdat ze dat zo heerlijk vinden. En met zulke pyama's mag ook nog onverwacht bezoek komen 😉

Laat een reactie achter