Wow, wat een dag… In veel opzichten een bijzondere dag. Maar de rode kleur op m’n wangen en de kriebels in mijn buik komen toch vooral van het bericht dat vanochtend vroeg in mijn mailbox verscheen: ‘Hoera! Leuk nieuws van Meet the Blogger!’.  
Ik ben een van de drie genomineerden voor de vtwonen Meet the Blogger award in de categorie Beginners (blogs die jonger zijn dan 2 jaar)! Samen met de twee prachtige blogs Avenue Lifestyle en My Dubio op de shortlist!
Ongelofelijk, wat een verrassing. Dit had ik totaal niet verwacht. Maar wat te gek!

In de categorie Advanced (blogs van 2 jaar of ouder) zijn de mooie blogs van Binti Home BlogApril and May en Woonblog.be genomineerd. Volgende week zaterdag worden tijdens het Meet the Blogger Amsterdam 2014 event de winnaars bekend gemaakt. 

Ik kijk er naar uit!
Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

3 Reacties

  1. Gefeliciteerd, Elske! En helemaal terecht, hoor! Ben stiekem wel een beetje jaloers, ik had mij ook ingeschreven namelijk! Maar goed, mijn blog bestaat pas een paar maanden. Ik probeer het volgend jaar gewoon weer. Ik wens jou in ieder geval veel succes en ik blijf je sowieso volgen!

Laat een reactie achter