Toen ik vorige week bezig was met de ‘old tin upcycle DIY’ moest ik de neiging onderdrukken om niet veel meer spullen onder handen te nemen met de spuitbussen verf. Ik kon me nog net beheersen, tot afgelopen vrijdag. Een lege wijnfles moest er aan geloven. Ik weekte de etiketten eraf en spoot de fles met goudkleurige verf. En hop, klaar was m’n nieuwe kandelaar! 

De drukker leverde dozen vol verse posters en kaarten af. Toch een soort van klein feestje, het open maken van die dozen! De posters en kaarten die je vindt in m’n blogshop zijn weer volop te bestellen. Ook voor wholesale! Dus heb je een winkel en/of webshop én interesse in de verkoop van mijn producten: mail me gerust!

Dank jullie wel voor de reacties op mijn vorige post over het ‘birds-ontwerp’! Op mijn Facebookpagina, op Instagram en hier om m’n blog kreeg ik veel positieve reacties. Top! Het ontwerp is zeker een kanshebber om door te gaan als poster. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen!

Ik wens je een mooie week!
x Elske

Over

Dat was weer een portie klein (woon)geluk! Op mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven, deel ik de mooiste plekjes uit Friesland en deel ik snelle doe het zelf projecten en grafische cadeautjes. Leuk als je een reactie achterlaat :)

5 Reacties

  1. Pingback: Interieur Inspiratie Je huis goud inrichten - Interieur Inspiratie

Laat een reactie achter